SABJÁN VIKTÓRIA

Kutyáim neve és fajtája: Mia egy törpe schnauzer és Connor egy jack russell terrier keverék.
Számomra a kutya és amiért szeretem: Az Egyik legjobb ~ Ahányszor az AMI történhetett velem, Az a kutya! AZT szeretem bennük, Hogy Minden nap van mit tanulni tőlük. Először Mia került hozzánk, Majd Egy Éves korában ugy éreztük kellene NEKI Egy társ, de elhessegettük a gondolatot. EZ Addig tartott MÉG EGY barátnőm “Csak úgy” átküldött Egy képet egy kicsi Connorról, Akit Egy vadász Talált az erdőben. AZONNAL magával ragadott egy felemás fülével ÉS AZ édes tekintetével. Repkedtek a szívecskék, Majd EGY HÉT vívódás, előnyök hátrányok mérlegelése kontrázhatja UTÁN ugy döntöttünk, befogadjuk. Kezdetben AZT gondoltam, Hogy AZ Ebtanodán Mindent megtanultam Miával, ezért a Második kutyával Egyszerű Lesz az élet. EZ AZ elmélet persze AZ ELSŐ pár hét UTÁN dugába dőlt. Rá Kellett jönnöm, Hogy Minden kutya other! Connor egy magazin terrier vérével Nagyon Sok Mindent megtanított nekem és bizonyára Még köd. Igazi Kihívás AZ életemben, Ahogyan Mia egy magazin “ugatós” temperamentumával.
Amiért a Tükör Módszert választottam: Alapjában veve tartózkodás mellett a Tükör Módszert, hanem AZ Ebtanodát választottam. Amikor Mia kutyámmal gondok adódtak, felkerestem AZ Ebtanodát és megnéztem Egy alapfokú tanfolyami foglalkozást. AZONNAL feltűnt, Hogy merőben máshogy kezelik a kutya-gazda kapcsolatot, menta Máshol. Aztán a kutyázás a Tükör MÓDSZER szellemében ráébresztett Arra, Hogy Mi az, amiben fejlődnöm Kell, mi az, Amit rosszul, Vagy éppen jól; csinálok. Ami Pedig Még ennél is Fontosabb, segített megérteni a kutya viselkedésének okait és megtanította fórumtémák Milyen módon Lehel azokon tudatosan változtatni.
Számomra az Ebtanoda: Az Ebtanoda nekem Egy RENDKÍVÜLI csapatot Jelent, Aminek a részese lehetek és Egy olyan helyet, where azzal foglalkozhatok, Amit igazán szeretek.
Legemlékezetesebb pillanat kutyámmal és a Tükör módszerrel: A legemlékezetesebb pillanat számomra a kötődési tréning hozománya. Amikor Mia hozzánk került Egy igazi konok, magának Való kiskutya volt. Csak akkor volt hajlandó kokettálni velem, amikor NEKI ugy tartotta kedve. Jött-ment a lakásban, jól; megvolt Egyedül. Egy cuki, de “érinthetetlen” szakállas kisasszony élt VELÜNK. Aztán eljött a nagy nap, amikor AZ alapfokon elkezdtük AZ 5 hetes kötődési tréninget. Telt múlt Az idő es mi szerint csak dolgoztunk, dolgoztunk, csináltuk a tréninget. Voltak könnyebb és nehezebb időszakok főként, de megérte! Egyszer szerint csak AZT vettem észre, Hogy egy szakállas, magának Való szőrmók folyamatosan Keresi a társaságomat, figyel rám az utcán, működik a behívás és Egyszerűen megállás nélkül hízeleg. Szavakkal leírhatatlan AZ Érzés, Amit az Ötödik héthez közeledve átéltem. LETT EGY kutyám!
Legkedvesebb emlékem az Ebtanodán: Legkedvesebbet Nem tudok kiemelni, Mert abból igazán sok van. Átélni Egy Ebtanoda Kupát gazdaként és bíróként is nagy Élmény. A Közös kutyás kirándulásokat Pedig egyenesen imádom! Jó nézni AZT, Ahogy 30-50 kutya Szabadon, önfeledten Képes Együtt sétálni. Ha Pedig Mégis ki kellene emeljek Egyet, akkor az AZ ovi, ahova Jönnek a cukibbnál cukibb kölykök kutyák.
Amiért az Ebtanoda csapatának Tagja vagyok: Gazdaként lenyűgözött, amikor Már a foglalkozás Első óráján kutya-kommunikációról tanulhattam. Döbbenten álltam és néztem, Hogy vannak Emberek, Akik tudják mit, Miért csinálnak a kutyák. Akkor elhatároztam, Hogy EZT EN szabványt szeretném tudni. Az alap és középfokú tanfolyam elvégzése UTÁN éltem a lehetőséggel, Hogy megfigyelőként részt vehessek a foglalkozásokon. Az Ebtanoda Által Szervezett szemináriumokra is jártam, Hogy mélyítsem a kutyákkal kapcsolatos tudásom. Amire Pedig Nem számítottam, Hogy fórumtémák Milyen sokrétű és szerteágazó tudomány a kutyázás. Minel többet láttam belőle, Annál jobban érdekelt Még “EZ” MEG “az” van. Mire észbe kaptam örvényszerűen magával ragadott. Amire Pedig igazán Büszke vagyok, Hogy Mara kutyáim is részesei AZ Ebtanoda csapatának. A Sok Sulin Töltött Idő alatt az OK rengeteget fejlődtek, ezért Egy-Egy szocializációs foglalkozás alkalmával tudnak segíteni other kutyáknak a Helyes kutya-kommunikáció elsajátításában.
Terveim az Ebtanodával és a Tükör Módszerrel: A két kutyával megélt tapasztalataim ÉS AZ Ebtanodán tanultak alapján szeretnék Minden olyan gazdinak segítséget nyújtani, Aki a legtöbb szembesül a kutyás élet kihívásaival.