FODOR ÁDÁM


Kutyáim neve és fajtája: Locco egy border collie kan és Magic Shepherd Cree “Evie” egy border collie szuka.
Számomra a kutya és amiért szeretem: Én inkább a gyerekeimként tekintek rájuk és nem “kutyaként”. Szeretek velük együtt élni, dolgozni és, hogy a mindennapi életem részei. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy teljes életet éljenek a lehető legjobb körülmények között mert tudom, hogy nap mint nap nagyon sokat kapok tőlük és ez a minimum amit megtehetek értük.
Amiért a Tükör Módszert választottam: Amikor elkezdtem belemélyülni a kutyázásba és tudtam, hogy iskolába szeretnék járni  Loccoval, akkor találtam rá erre a módszerre és nagyon megtetszett a pozitív megerősítéssel való tanítás. Véleményem és az eddigi tapasztalataim szerint, ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban, vidámabban és hatékonyabban tudunk tanítani.
Számomra az Ebtanoda: A kikapcsolódást. Nagyon jó az oktatói csapat és nagyon színes egyéniségek járnak a különböző fajtájú kutyáikkal a foglalkozásokra. Szerintem itt mindenki meg tudja találni a neki legszimpatikusabb elfoglaltságot. Mindig is szerettem különböző emberekkel megismerkedni és szerintem ezen a sulin ez abszolút megvalósult!
Legemlékezetesebb pillanat kutyámmal és a Tükör módszerrel: Nagyon nehéz egy dolgot kiemelni mert rengeteg volt. De amit biztos, hogy nem felejtek el, az a legelső frizbi versenyünk Locco  sérülése után Kaposváron. Két napos verseny volt, változó időjárási körülményekkel. Egy elég erős mezőnyben sikerült elérnünk a 2. helyet és csak pár ponttal csúsztunk le a dobogó legfelső fokáról! Hihetetlenül büszke voltam a kis Pandamedvémre (Locco).
Legkedvesebb emlékem az Ebtanodán: A sulin is rengeteg jó élménnyel gazdagodtunk, de a legjobb az a középfokú (Ü/2-es) vizsgánk volt, amit 100%os, kiváló eredménnyel teljesítettünk!